Winkelmand

SHOP

BIJzonder diner met Theater 2018

45,00

 

Het BijZonder diner wordt geserveerd in de boomgaard van Landhuis Welgelegen in Groenekan. Op theatrale wijze maakt het duidelijk hoe wij met onze dagelijks voedsel verbonden zijn met de bestuivende insecten.

Wissen

Beschrijving

Het bijendiner wordt geserveerd in de boomgaard van Landhuis Welgelegen in Groenekan. Op theatrale wijze maakt het duidelijk hoe wij met onze dagelijks voedsel verbonden zijn met de bestuivende insecten. Wat zouden wij eten als er geen bijen zijn? Hoe hangt onze vitaliteit samen met de gezondheid van deze zoemers? Verwondering en genieten gaan op deze zomeravonden hand in hand.

 

Het diner wordt voorafgegaan door het Theaterverhaal Door het Oog van de Bijen en – met een imkerpak aan – een blik in het binnenste van een bijenvolk. Leuk voor een familie uitje, bedrijfsuitje of uitje met vrienden / vriendinnen en verjaardagsfeesten.

 

Algemene voorwaarden

Gratis annuleren is mogelijk tot 3 weken voor de bijeenkomst. Bij annuleren tot 4 dagen voor de bijeenkomst, worden 20% administratiekosten in rekening gebracht. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

 

De bijeenkomst gaat door bij minimaal aantal deelnemers. Regelmatig melden deelnemers zich laat aan. Annulering bij onvoldoende deelnemers door Bijen & Bedrijf vind plaats uiterlijk 22.00 uur van de voorgaande dag. Het volledige bedrag wordt dan terug gestort.

 

Draag een  lange broek, lange mouwen en dichte schoenen. We zijn buiten. Het kan koud zijn. Meerdere laagjes is aan te bevelen. Geen fleecejas, daar raken de bijen in verstrikt.

 

Er is gelegenheid tot parkeren tegenover Bijen & Bedrijf bij huize Voordaan op Groenekanseweg 85. Rij voor het huis langs naar de parkeerplaats.

 

Bijen & Bedrijf is niet aansprakelijk voor eventuele lichamelijke reacties op een bijensteek. Mocht u gestoken worden, dan zullen we zo adequaat mogelijk handelen en het bijensteekprotocol volgen. U blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIJzonder diner met Theater 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Bijen & Bedrijf
Groenekanseweg 90A
3737 AH Groenekan

Tel: 06 – 22584818
Mail: sonne@bijen-en-bedrijf.nl

Naar contactpagina >>