Winkelmand

SHOP

Familie uitje: Hoe kijkt een bij? 2018

9,50

Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis.

 

Tijdens dit educatief familie uitje vertelt Imker Sonne Copijn het theaterverhaal ‘Door het Oog van de Bijen’. Een levendige en beeldende voorstelling over het leven van een bijenvolk. Dan mag iedereen een imkerpak aan en gaan we samen in een bijenvolk kijken. Daarna proeven we van de honing.

 

Kies hieronder een datum:

Wissen

Beschrijving

Bijen maken lekkere honing. Hoe doen ze dat? En wat maken ze nog meer? Ze hebben het ook moeilijk omdat er niet zoveel bloemen meer zijn. Wat kunnen wij doen voor de bijen en hun vriendjes de hommels en vlinders?

Kom kijken bij de bijen! Tijdens dit educatief familie uitje vertelt Imker Sonne Copijn het theaterverhaal ‘Door het Oog van de Bijen’. Een levendige en beeldende voorstelling over het leven van een bijenvolk. Dan mag iedereen een imkerpak aan en gaan we samen in een bijenvolk kijken. Daarna proeven we van de honing. Dit familie uitje is leuk en leerzaam voor jong en oud!

 

Data en -tijd familie uitje

Van 14.00 tot 16.30 uur op: zaterdag 12 mei, zaterdag 2 juni, zaterdag 8 september en zondag 14 oktober in Groenekan

 

Algemene voorwaarden

Gratis annuleren is mogelijk tot 3 weken voor de bijeenkomst. Bij annuleren tot 4 dagen voor de bijeenkomst, worden 20% administratiekosten in rekening gebracht. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

 

De bijeenkomst gaat door bij minimaal aantal deelnemers. Regelmatig melden deelnemers zich laat aan. Annulering bij onvoldoende deelnemers door Bijen & Bedrijf vind plaats uiterlijk 22.00 uur van de voorgaande dag. Het volledige bedrag wordt dan terug gestort.

 

Draag een  lange broek, lange mouwen en dichte schoenen. We zijn buiten. Het kan koud zijn. Meerdere laagjes is aan te bevelen. Geen fleecejas, daar raken de bijen in verstrikt.

 

Er is gelegenheid tot parkeren tegenover Bijen & Bedrijf bij huize Voordaan op Groenekanseweg 85. Rij voor het huis langs naar de parkeerplaats.

 

Bijen & Bedrijf is niet aansprakelijk voor eventuele lichamelijke reacties op een bijensteek. Mocht u gestoken worden, dan zullen we zo adequaat mogelijk handelen en het bijensteekprotocol volgen. U blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Familie uitje: Hoe kijkt een bij? 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Bijen & Bedrijf
Groenekanseweg 90A
3737 AH Groenekan

Tel: 06 – 22584818
Mail: sonne@bijen-en-bedrijf.nl

Naar contactpagina >>