Winkelmand

SHOP

Origineel uitje: Bee High Tea Utrecht 2018

12,5032,50

Laat je verrassen door het verhaal en door de bijen. Kijk mee in een bijenvolk en geniet van een heerlijke biologische Bee High Tea in de sprookjesachtige tuin.

 

Kies hieronder een datum:

Wissen

Beschrijving

De Bee High Tea is een origineel uitje waarbij je kunt genieten van een heerlijke biologisch high tea in een sprookjesachtige tuin. Deze high tea bestaat uit hapjes en drankjes met dank aan onze nijvere bijen, hommels, zweefvliegen en wilde bijen in de bijentuin van Landhuis Welgelegen in Groenekan. Imker Sonne Copijn neemt je mee in het leven van de bijen in het Theaterverhaal Door het Oog van de Bijen. Daarna trek je een imkerpak aan en kijk je mee in een bijenvolk. Een leuk en origineel uitje voor jong en oud!

 

Data en tijd Bee High Tea

Op aanvraag of van 14.00 tot 17.00 uur op: 21 mei, 24 juni en 1 september

 

Algemene voorwaarden

Gratis annuleren is mogelijk tot 3 weken voor de bijeenkomst. Bij annuleren tot 4 dagen voor de bijeenkomst, worden 20% administratiekosten in rekening gebracht. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

 

De bijeenkomst gaat door bij minimaal aantal deelnemers. Regelmatig melden deelnemers zich laat aan. Annulering bij onvoldoende deelnemers door Bijen & Bedrijf vind plaats uiterlijk 22.00 uur van de voorgaande dag. Het volledige bedrag wordt dan terug gestort.

 

Draag een  lange broek, lange mouwen en dichte schoenen. We zijn buiten. Het kan koud zijn. Meerdere laagjes is aan te bevelen. Geen fleecejas, daar raken de bijen in verstrikt.

 

Er is gelegenheid tot parkeren tegenover Bijen & Bedrijf bij huize Voordaan op Groenekanseweg 85. Rij voor het huis langs naar de parkeerplaats.

 

Bijen & Bedrijf is niet aansprakelijk voor eventuele lichamelijke reacties op een bijensteek. Mocht u gestoken worden, dan zullen we zo adequaat mogelijk handelen en het bijensteekprotocol volgen. U blijft te allen tijden zelf verantwoordelijk.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Origineel uitje: Bee High Tea Utrecht 2018” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Bijen & Bedrijf
Groenekanseweg 90A
3737 AH Groenekan

Tel: 06 – 22584818
Mail: sonne@bijen-en-bedrijf.nl

Naar contactpagina >>